Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Foorumit

Kuinka tunnistaa aito vintage Dior?

Löysin jonkin aikaa sitten kirppikseltä Christian Diorin käsilaukun. Laukku on aika kulunut ja vanhan näköinen. Voisin arvioida sen olevan 60-70-luvulta. Sisällä on pieni kullanvärinen Christian Dior Made in France -tekstipainatus. Osaisiko joku kertoa, missä tai kenellä voisin tutkituttaa aitouden? Milloin edes alettiin valmistaa feikkilaukkuja? Olen yrittänyt tuloksitta löytää tietoja googlesta.

Kabaret 19.08.2006 20:53

Mulla aivan sama tilanne! Laukku on kylläkin hyvässä kunnossa, mutta vanhan mallinen olkalaukku. Minuakin kiinnostaisi tietää aitous. Feikkiä ei kehtaisi kuljetella..

eleanor 20.08.2006 19:53

tuskin feikkilaukuissa on se painatus sisalla. siita sen aidon yleensa tunnistaa. lisaksi jos laukku on noin vanha, eikohan se ole aito? :)

miss6o 27.09.2006 19:24

Mä yhdyn miss60 mielipiteeseen.. Jos laukku on oikeasti vanhan näköinen, uskoisin sen olevan aito. Oikaiskaa jos joku paremmin tietää, mutta laajamittaisempi piraattitehtailu feikkilaukkujen osalta lienee (parin) viimeisen vuosikymmenen vouhotusta.

hodari 28.09.2006 11:58

Ainiin, plus nämä perusjutut aidossa laukussa - toimivat vetoketjut, aidot materiaalit, jämäkät saumat, ei repsottavia langanpätkiä (paitsi nyt vanhassa laukussa saattaapi olla kulumisesta johtuvaa..)..

hodari 28.09.2006 11:59

eipä tulle itsellekkään mieleen kuin että, painatus sisällä ja silmin nähden kunnolliset materiaalit ja huolitellut ompeleet/saumat. Pakkoa sanoa että kateeksi käy, kun noissa vanhoissa laukuissa on aina sitä niin tyylikästä nostalgiaa.

novelty 08.10.2006 23:36

Tä on nyt vähän vanhaan aiheeseen palaamista, mut ostin Saksasta eräästä vintagelaukkuputiikista Fendin laukun, ja pienellä tutkimuksella sain tietää että se kuosi on 80-luvulta. En samanlaista laukkua löytänyt mistään netistä, mut yhdellä sivustolla annettiin ohje tarkistaa sisätaskun sisäpuolelta et onko siellä sarjanumeroa(tms). Olihan siellä, ja en kyllä enää kamalasti epäile etteikö laukku olis aito, mut eihän siitä koskaan voi olla varma. Ja tää kopiobuumi taitaa olla enemmänkin nykyajan vitsaus, eli vanhempia laukkuja voi aika huoletta ostaa jos sellaisia onnistuu käsiinsä haalimaan. Mut onhan se aika naurettavaa kun jossain suomen kirppareilla yritetään myydä "aitoa" Luiskaa vaik kauas paistaa et se on selvä väärennös. Musta ainakin on häpeä käyttää feikkituotteita.

envy_ 27.12.2006 16:18
Sinun täytyy kirjautua osallistuaksesi keskusteluun! Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, >>Rekisteröidy tästä

käyttäjätunnus

salasana


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset