Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Foorumit

Vuittoneita...

Tietääx kukaan myykö mikään luxustavaratalo Pietarissa louis vuitton laukkuja?? Tiedän et Moskovassa on kaksi liikettä, mut et löytyykö Pietarista!? p,s en tahdo feikkiä ja hinnoista olen perillä;D

Reissaaja 24.02.2006 09:54

Ei löydy Pietarista, mutta Vuittonin nettikauppa avautuu kai pian suomalaisillekkin, siel voi jo ranskikset ja britit ostella.

Sandria 13.04.2006 14:58

Ei ole Vuittonin nettikauppa laajentumassa minnekään! Ainakaan lähiaikoina.Tosin Tukholman liikkeestä voi tilata Suomeenkin soittamalla tilauksen - tarvitset luottokortin.

Myös Britannian asiakaspalveluun voi soittaa ja lähettävät kyllä haluamasi tuotteet Suomeenkin.Ja niille, jotka eivät ole hintatasosta perillä: jos 200 euroa lompakosta on sinulle likaa, Vuitton ei ole lähelläkään sinun hintatasoasi. Ja pissistytöt: pysykää erossa niistä feikeistä! Näytätte vaan entistä naurettavammilta - ette kuulu aitojen kohderyhmään.


mmaaltonen 07.06.2006 01:43

hah! mä vastustan monista syistä feikkilaukkuja ja muita feikkituotteita, mutta feikki-vuittoneita kanniskelevat pissikset ovat kyllä hauska piikki porvarien lihassa :D

tintin 07.06.2006 20:10

En kyllä haluais Vuittonia enää kanniskella. Se homma meni jo ohi, ja mitä ihmettä niiden tän hetkisille veskoille on tapahtunut? Ihan järkyttäviä, liikaa yritystä, liikaa kaikkea. Se "peruskuosi" viehätti (ja viehättäis varmaan edelleen, ellei niitä olis niin paljon että kuvottaa jo) juuri sen yksinkertaisuuden, neutraalien värien ja loistavan yhdisteltävyyden takia.Sama on tuntunut tapahtuvan monille klassikkokuoseille viime vuosina. Burberryn ja Mulberryn kaulaliinat.. Mulberry varsinkin on fantastinen siksi, kun sen värit tuntuvat sopivan yhteen kaikkien vaatteideni kanssa. Huiveja kuitenkin vilisi katukuvassa yhteen väliin niin paljon, että omani levätköön hyllyllä odottamassa parempia aikoja. Eikä siksi, että mulla olisi joku ongelma sen kanssa, että muilla on samanlaisia vaatteita.. Siitä vaan tuli niin kovin koomista, kun jokaisella vastaantulijalla oli sama liina kaulassa.


hodari 09.06.2006 08:43

Piti vielä sanomani, että Vuittonin monogrammiveskat sekä mainitsemani huivit näyttävät tosin edelleen hyviltä rouvaikäisillä henkilöillä, ja heistäkin vain niillä, jotka näyttävät niitä kantaneen jo ennen muotivillityksiä.

hodari 09.06.2006 08:45

Olen hodarin kanssa samoilla linjoilla. Vuittonit näyttävät edelleen hyviltä, varsinkin henkilöillä, joiden muukin pukeutuminen viestii tyylikkyydestä.Naurettavia ovat feikkien kantajat H&M:n housuissa ja Zaran vitosen topissa. Olevat niin olevinaan ja sitten heittävät tämän muka 500 euron veskansa likaiselle kahvilan lattialle. =)


miksa82 09.06.2006 16:22

Olen edellisen kanssa samaamietä siinä ettei kukaan aidon designerlaukun omistaja heitä sitä tosta vain jonnekkin likaselle lattialle!! itselläni ei kävisi mielessänikään laittaa mun Guccin laukkuja jonnekkin paskaselle lattialle!! edes niitä halpoja laukkuja koita olen suomesta ostannut en kahvion lattialle laittaisi....

Fashion Man!! 11.06.2006 17:59

Olen samaa mieltä tämän ihmeellisen pissis-feikki-vuitton -villityksen kamaluudesta. Kun ihmiset eivät ymmärrä että feikin tunnistaa todella kaukaa, jos on joskus aidon nähnyt. Pietarissa ei tosiaan liikettä ole, mutta Tukholman Vuitton toimittaa Suomeen, laita sinne vaikka faxia tai soita. Viimeisin oma hankinta on Denim Baggy PM, josta pidän todella paljon.

nita 15.06.2006 21:34

...niin ja joskus itsekin sorrun kulkemaan Zaran/muussa halvassa takissa Vuittonin laukkuni kanssa, mutta toivottavasti minua ei sen vuoksi tuomita :)

nita 15.06.2006 21:35

Zarallahan on ihan tyylikkäitäkin takkeja, jakkuja (ja jakkupukuja), mekkoja, housuja jne. Pieksee Hennesin ja monta muutakin ainakin tuhat-nolla tällä saralla.Halpa ei aina tarkoita mautonta, tietyt "kausivaatteet" on mielestäni ihan fiksua hankkia edullisemmin, klassikoista maksaa sitten mieluusti enemmän. Harvalla meistä kuitenkaan on varaa pukeutua päästä varpaisiin designer-vaatteisiin, ellei sitten halua kulkea koko ajan samoissa, mutta kalliissa vaatteissa.Että ehkä se ei kuolemansynti ole kulkea Zaran vaatteissa Vuitton kainalossa, jos nyt ei niitä kympin printtitoppirytkyjä valinnut :)


hodari 16.06.2006 08:41

samaa mieltä; zarasta saa myös tyylikkäitä vaatteita ja edullinen hinta ei TODELLAKAAN tarkoita sitä ettei voisi olla tyylikäs ja muodikas! outo käsite joillakin!

kyllä Louis Vuitton laukku näyttää tyylikkäältä myös edullisten vaatteiden kanssa. mutta kaikillahan on omat käsityksensä tyylikkyydestäkin, ja sehän on vain hyvä :) eipähän olla kaikki niin samannäköisiä :-P


milka 22.08.2006 08:59

Paljon siis Louis Vuittonin laukut suunnillee maksaa??

|je| 20.12.2006 22:52

mitä mieltä ootte Bjorn Borgista??

|je| 20.12.2006 22:54

kerran meinasin ostaa björnärin rillit, mut en ostanutkaan.

keisarikapu 20.12.2006 23:41

vuitton on kyll nätti. itelläni on sen merkkinen napakoru

vici_ 01.05.2007 10:55

Vuittonit on aivan ihania. Ne on vaan aika hintavia. Itelläni ei oo varaa ostaa omaa Vuittonia ainakaan viel. Mut onneks Voicel on menos kilpailu, jos voi voittaa aidon designerlaukun. Palkintoina niil oli ainaki pari Vuittonia ja Juicy Coutere:a, Guccia ja yks Channel- kaikki tosi hyvän näkösiä laukkuja. Ehkä kohta mul on se oma Vuittoni:)

Dina 16.05.2007 09:23
Sinun täytyy kirjautua osallistuaksesi keskusteluun! Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, >>Rekisteröidy tästä

käyttäjätunnus

salasana


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset