Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Café Picnic


Picnic on Suomen johtava kahvilaketju, josta saa helposti ja nopeasti hyvää syötävää niin pieneen kuin isompaankin nälkään. Tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista tehdyt raikkaat, herkulliset ja hyvännäköiset ateriat voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaansa.

Tuotevalikoimaan kuuluvat Picnicin kuuluisat, vastapaistetut täytetyt patongit, lämpimät uuniperunat täytteineen, herkulliset pastat ja keitot sekä useita erilaisia salaatteja. Tietysti Picnicistä löydät myös erilaisia kylmiä sekä lämpimiä juomia sekä ihania kakkuja ja leivoksia makeannälkään.

Picnicin kahvilat ovat viihtyisiä ja lämminhenkisiä mutta tyylikkäitä. Juuri sellaisia, joissa viihtyy kahvikupposen, lounaan tai vaikkapa aamiaisen merkeissä yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Vuonna 1990 perustetulla kahvilaketjulla on Suomessa 32 kahvilaa: Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi Picnicejä löytää myös Tampereelta, Turusta, Porvoosta, Jyväskylästä, Kouvolasta sekä Oulusta. Picnicin ensimmäinen ulkomaan kahvila on juuri avattu Pietariin.

Tutustu Picnicin laajaan ruokalistaan Picnicin kotisivuilla www.picnic.fi. Sieltä löydät helposti myös sinua lähinnä olevan Picnic-kahvilan!

Takaisin brand stories listaan
  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset