Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Modernit Klassikot


Modernitklassikot.fi on vuonna 2000 perustettu nettikauppa, joka myy 1900-luvun tunnetuimpien arkkitehtien suunnitelemia designhuonekaluja. Tuolit, sohvat, pöydät ja valaisimet valmistetaan uustuotantona suunnittelijoiden alkuperäisten piirrosten mukaan. Huonekalut ovat todellisia klassikoita, sillä niissä yhdistyvät ajaton, tunnettu muotoilu sekä korkealaatuiset materiaalit. Laatuun kannattaa panostaa, sillä nämä huonekalut tulevat seuraamaan sinua kodista toiseen – jopa läpi elämäsi.

Italiassa valmistettavia huonekaluja saa Modernit Klassikot –nettikaupan kautta edullisin hinnoin, sillä tuotteet toimitetaan kotiinkannettuina suoraan tehtaalta. Varastointi- tai liiketilakuluja tai turhia välikäsiä ei ole ja postikulutkin kuuluvat tuotteiden hintaan. Huonekalujen tilaaminen netistä on turvallista, sillä niillä on hinta- ja laatutakuu. Toimitusaika on noin kuusi viikkoa, ja lasku tulee vasta tuotteen jälkeen. Huonekaluja on myös sovittaessa mahdollista nähdä ennen varsinaista tilausta.

Tilaaminen on turvallista, sillä vaikka Modernit Klassikot toimii myös muissa maissa, Suomen tilaukset hoidetaan aina Helsingistä käsin. Tutustu tuotevalikoimaan, suunnittelijoihin, tuotteiden valmistukseen sekä yritykseen osoitteessa www.modernitklassikot.fi.

Takaisin brand stories listaan
  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset