Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Just Jewels


Kehitystaloutta opiskelleet, Pia Marttila, 25, ja Anna Holmström, 24, ovat perustaneet viime vuonna firman, Just Jewels, joka maahantuo vanhojen kenialaisten naisten tekemiä käsintehtyjä koruja. Alunperin idea lähti tyttöjen halusta auttaa näitä naisia, joiden elinolosuhteet ovat surkeassa jamassa mm. ankaran kuivuuden takia, ilman järjestöjen apua. Annan äiti, joka tekee kehitystyötä Masai- heimon hyväksi, toimii välikätenä Suomen ja Kenian välillä. Myös Anna on aikoinaan asunut Keniassa, työskennellen YK:lla.

Suunnitteilla on toiminnan laajentaminen mm. Meksikoon, jonne Pia on ollut opiskelijavaihdossa. Tytöt painottavat että he haluavat markkinoida kauniita koruja ihmisille, ja toivovat että niitä ostetaan sen takia eikä ainoastaan hyväntekeväisyytenä. Kauniita korut ovatkin. Kirkkaat värit ja uniikit muodot todella tekevät vaikutuksen. Jokainen koru on ainutlaatuinen. Tämän lisäksi korut ovat edullisia.

Pia ja Anna haluaisivat tulevaisuudessa taata mahdollisimman monelle pysyvän elinkeinon työnsä kautta. Koruja saa toistaiseksi vain tilaamalla suoraan heiltä. Niitä myytiin Kaisaniemen Maailma Kylässä- festivaaleilla ja seuraavaksi Faces, Etnofestivaaleilla heinäkuussa.

Hinnat:

Käsikorut 10-15e
Kaulakorut 15-40e
Korvakorut 5e

Korutiedustelut:

justjewels@luukku.com

Takaisin brand stories listaan
  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset