Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Lastenklinikoiden Kummit


Mikä antaakaan paremman mielen kuin olla mukana auttamassa sairaita lapsia
Onneksi Suomessa lapsilla on hyvät edellytykset parantua vaikeistakin sairauksista. Tähän ovat vaikuttaneet korkeatasoiset tutkimus- ja hoitomenetelmät, joiden kehitystä ja hankintaa mm. yritykset ja yksityiset henkilöt ovat tukeneet. Pikkupotilaita hoidetaan viidellä yliopistollisella lastenklinikalla; Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa. Klinikoiden hoitotulokset riippuvat paljon siitä, miten nykyaikaisin välinein hoitohenkilöstö voi työskennellä ja kuinka potilaat viihtyvät klinikoilla hoitojaksojen aikana.


Tehokasta, turvallista ja viihtyisää hoitoa
Lastenklinikoiden Kummit ry haluaa osaltaan taata lapsille entistä tuloksellisempaa hoitoa auttamalla sairaaloita laitekantojen ylläpitämisessä ja uudistamisessa. Tukemalla lastentautien tutkimustyötä ja hoitohenkilöstön koulutusta voidaan kehittää lapsipotilaille tehokkaampia, turvallisempia ja kivuttomampia tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä. Lasten viihtyvyyttä sairaala-aikana parannetaan mm. lelu-, video- ja askarteluhankinnoin sekä järjestämällä retkiä.

Tavoitteisiin monipuolisin keinoin
Lastenklinikoiden Kummit ry:n perusta on yhdistyksen monipuolisissa toiminnoissa ja tapahtumissa, joissa ovat mukana niin yritykset kuin yksityiset henkilötkin.

Varoja pikkupotilaiden hoitoon saadaan mm. järjestämällä konsertteja, viihde-, urheilu- ja yleisötapahtumia, myymällä Kummi-tuotteita sekä lipaskeräyksin ja arpajaisin. Huomattava osa varainhankintaa ovat lahjoitukset, testamentit ja yhteistyökumppaneille korvausta vastaan annetut Kummi-tunnuksen käyttöoikeudet.

Auttamassa suuri joukko suomalaisia
Kummeihin kuuluu yli 400 viihde-, urheilu-, kulttuuri- ja liike-elämän tunnettua suomalaista, jotka ovat yhdistyksen hallituksen kutsumina lupautuneet maksutta antamaan panoksensa lasten hyväksi. Kummit ovat mukana klinikkavierailuilla sekä erilaisissa yritys- ja yleisötapahtumissa ja konserteissa. Kummien kummina toimii Teemu Selänne, joka on myös antanut nimensä Kummien tunnukselle, Teemu-nallelle. Yhdistyksen käytännön työstä vastaa Lastenklinikoiden Kummit ry Helsingissä Ruusulankadulla.

Elämä Lapselle -konsertti 14.9. Hartwall Areenalla
Kummien maankuulu tapahtuma, jossa kohtaavat kauden parhaat kotimaiset ja tunnetut kansainväliset artistit ja yhtyeet sekä innokas musiikkia rakastava suomalainen yleisö, 5-75 –vuotiaat valtakunnallisesti. Erikoislähetys tulee suorana lähetyksenä MTV3-kanavalta.

www.kummit.com
Vieraile Lastenklinikan Kummien juuri uudistetuilla Internet-sivuilla. Sieltä löydät paljon lisää tietoa hyvästä asiasta!

Takaisin brand stories listaan
  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset