Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

MaiBel Kauneushoitola


Rusketusvimma hiipii mieliimme joka kesän korvilla. Lehdet hehkuttavat kaunista kesärusketusta ja heti perään varoittelevat auringon vaaroista ja muistuttavat aurinkovoiteiden tarpeellisuudesta sekä UV-säteiden ihoa vanhentavista ja syöpää aiheuttavista vaikutuksista. Vaikka riskin olisikin valmis ottamaan, Suomen kesä on valitettavan lyhyt ja vapaapäivinä tuppaa aina satamaan, koti-itseruskettavista saa useimmiten porkkananoranssin laikukkaan pinnan ja solariumkin tuntuu jo hivenen kasarihenkiseltä.

Kun kesäjuhlissa pitäisi näyttää hyvältä mekossa johon ei talvinen kalmankalpeus sovi, kannattaa avuksi ottaa suihkurusketus. Kauneushoitola MaiBel löytyy Helsingin keskustasta Eerikinkadulta, jossa se on toiminut jo viitisen vuotta. Suihkurusketus tarjoaa luonnollisen ruskean värin iholle täysin ilman UV-säteitä. Supersunic-hoidossa iholle suihkutetaan tasaisesti sokereista koostuvaa nestettä, joka reagoi ihon proteiinien kanssa "ruskettaen" ihon noin seitsemäksi päiväksi. Suihkurusketus on allergiatestattu, joten se sopii varmasti useimmille ja ällöttävä itseruskettavan voiteen tuoksukin on nyt historiaa, sillä tuote on tuoksuton. Hoitolasta kotiin mukaan voi myös ottaa suihkepullon, jolla väriä voi tarpeen mukaan lisäillä ja parannella.

Tasaisen, turvallisen ja terveellisen rusketuksen lisäksi voi MaiBelissä laittaa kuntoon myös jalat, laitattaa kulmat ja ripset kesän roiskeet sietävään kestoväriin ja viimeistellä kropan kesäkuntoon erilaisin hoidoin ja valoimpulssilla tehtävin karvanpoistoin.

Suihkurusketus on tänä kesänä lyönyt itsensä läpi Suomessakin - monet "tan-o-holicit" ovat kuulemma vaihtaneet solariumit pysyvästi kokeiltuaan tasaista ja iholle hellää väriä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoista - ja vaikka jäisit koukkuun, voit unohtaa syyllisyydentunnot UV-säteiden haalimisesta...!

Kauneushoitola MaiBel
Eerikinkatu 40
00100 Helsinki
p. (09) 586 5056

Takaisin brand stories listaan
  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset