Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Foorumit

Julkkisten brändäys

Nykyään moni yksittäinen ihminen on oma brändinsä. Ehkä yksi tunnetuimmista on ihana kultapupu tuotteemme Paris Hilton. Hänen mukanaa toki moni muu. Miten hyvin tällainen toimii? Onko todella ihmisiä jotka ostavat laukkuja ja hajuvesiä vain koska ne kantavat merkkiä jossa lukee Paris Hilton? Itse en ymmärrä moista villitystä, koska se poistaa oman maun jos pitää kokopäivätyönä seurata miten kukin julkkis pukeutuu. Hyvin bisnes kuitenkin toimii, koska huippumerkit lähettävät huimien rahojen edestä vaatteita, kenkiä, laukkuja sun muuta julkkiksille. Luin juuri Voguesta, että jos julkkis sattumalta kuvataan jossakin heidän tuotteessaan, se tuo tuplatuloja per kyseinen vaattekappale tai laukku. Hullua hommaa...

lunatic 30.10.2006 18:59

Hajuvedet joissa lukee Paris Hilton tai Beyonce tuovat minulle mieleen Anttilan.

Ovat halvan näköisiäkin. Ei beyoncen nimellä saa mitään kallista myytyä.

Victoria Beckhamin nimellä ehkä saisikin.

Davidin nimellä taas sitä samaa halpaakeisarikapu 31.10.2006 09:24

Jep, hullua hommaa. Mulle ei tulis mieleenkään ostaa yhtään mitään noin heppoisin perustein - ehkä johtuu siitä, että suhtaudun aika kriittisesti tollaseen kulttuuriin muutenkin ja tiedän miten media jne toimii.

tintin 04.11.2006 11:57

Victoria Beckham on näin Suomen mittakaavasta katseltuna paljon mielenkiintoisempi stara kuin Paris Hilton. Suomessa hän ei ole lainkaan niin paljon julkisuudessa kuin monet muut tähdet.

Siksi hänessä on salaperäisyyttä ja eksklusiivisuutta, jota ei voisi liittää Paris Hiltoniin.

Victoria Beckham farkut maksavat 300-400 euroa? Onhan se statussymboli.

Minun mielestäni arvokkaampi kuin 1000 euron läävä-Vuitton.Monelle Beckham on tosin ex-spaissarin, pelle ja mauton.

Ja täytyy myöntää että Beckhamin perheen halpahajuvesisarja vie kyll uskottavuutta hiukan Rock & Rebabylic farkkendaaleilta elikkäs farmaripökiltä.


keisarikapu 06.11.2006 12:18

Outoa, miten mielipiteet vaihtelee.. Mun mielestä Victoria Beckham on ylileikelty anorektinen nousukas, jota en muovisuutensa vuoksi halua pitää minkäänlaisena tyyli-ikonina.Rock&Republic-farkut menee ihan samaan sarjaan "tyylikkyytensä" osalta.. Mun mielestä vaan jotenkin trashy.


hodari 06.11.2006 21:10

onhan christian dior ja chanel jne. sama juttu, yksi ihminen oma brändinsä, ainakin mun mielestä. mitä mieltä te olette ? tai stella mccartney ? musta se on silti uskottava. se uskottavuus kyl varmaan vaihtelee ihmisen mukaan. musta beyoncekin on uskottava ja sarah jessica parker. tosin victoria beckham ja paris hilton ei.

pandorasbox 07.11.2006 18:09

victoria ja paris on ihan eri luokkaa kuin christian dior ja chanel! eihän niitä voi edes verrata rinnakkain.dior, chanel etc. ovat alottaneet bisneksensä muotisuunnittelijoina, nousseet pinnalle vuosien saatossa, luoneet vaivalla muotitalon ja siksi saavuttaneet brändiasemansa maailmanlaajuisesti.beckhamit ja hiltonit ovat julkkiksia, jotka käyttävät mitätöntä asemaansa (perijätär / naimisissa julkkiksen kanssa) luodakseen halpaa hajuvettä ja vaatteita yms. skeidaa hyväuskoisille teineille...ja esim. nicky hiltonin vaatteet ovat aivan kamalia..samoin victorian farkut yms..

koska julkkikset tajuavat, että jos ei ole lahjoja vaatesuunnittelussa, niin jättäisivät sen alan sellaisille jotka oikeasti osaavat.

miss6o 04.12.2006 09:02

???

miss6o 04.12.2006 09:03

mä tos huomasin et tampereen spirit stores monet vaatteet oli superalennukses.

esim Victoria Beckham Rock & Republic -farkuis oli hintalappu -50% 214e tjsp.Mietin et kyllähän tommoset satasel kantsii ostaa. Mut tajusin sit et hintalapus oli jo valmiiksi alennettu hinta....


keisarikapu 31.07.2007 09:24

Keskustelun aloittaja lukee Vogueta ja inttää ettei ymmärrä brändi-intoilua.

Lehti, josta puolet on juuri näiden brändien mainoksia!

Hyvä hyvä, erinomaista!


Salla 25.09.2007 16:54
Sinun täytyy kirjautua osallistuaksesi keskusteluun! Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, >>Rekisteröidy tästä

käyttäjätunnus

salasana


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset