Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Foorumit

JLO

Siis mä en voi käsittää ihmisiä jotka tykkää louis vuittonin laukkuja.

A.niitä on jokaisella.'B.niitä on jokaisella pissiksellä.C.Ne ovat rumia mummo laukkuja D ne ovat kalliita.

E.haloo ihmiset ei tarkota että joku asia on siisti vaan jo sjennufer lopez mainostaa sitä.HERÄTYS HELSINKI!


PAMELA 21.09.2005 14:53

OIkeestaan Louis Vuitton laukut on ainakin musta tosi siistejä ja vaikka niitä (piiraatteja) jokainen pissis kantelee kaupungilla!! mut oikeesti se multicolor malli on ihgu ja ne klassikko mallit myös....... joo totta et ne maksaa mut ne on laadukkaimpii laukkuja maailmassa!! jos ostaa aidon niin siihen saa elinikäisen takuun!!

FAshion Man!! 21.09.2005 19:53

koulussa joka toisel "pissiksel" on just vuittonin laukku. sellane iso pömpeli missä vois kuljettaa vaikka kahvinkeitintä tai pientä koiraa. ja koulukirjoille sit oma pieni zaran pahvinen kassi. jee. !mut itteppä ne rahtaa semmost kymmenen litran laukkuu mukanaan.


secrety 23.10.2005 11:30

Joo se on kyl törkeetä käyttää piraatti Vuittonii mut minkäs sille voi..:S Ite en kyllä ostais tyttöystävälle mitää kopioo.. Vuittoneita niille joilla on niihin varaa! (Esim Susanna Penttilällä on aito Vuitton..)

puma 01.12.2005 20:42

Joo ja ei sit varmaan kellään muulla ookaan kun sillä horatsulla :D Niinkö?

Eevie 01.12.2005 20:43

Susanna Penttilä ei oo mikään "horatsu" Ja aina voi kato aitoon vuittoniin säästää!!? Sit omistat ainakin AIDON!! Penttiläkin sanoo pistävänsä rahaa jemmaan et saa ostettua laukkuja!! Ei sekään niitä tosta vaan ostele

Fashion Man!! 02.12.2005 13:41

vuttonin laukku on niin out.. niita on joka idioottistaralla.. hyi!

jos joskus jotain ostaisin, ehka sen matkalaukun koska on kestava...


miss6o 31.05.2006 22:28

Vuittonit ovat luksusta, joita ei ole tarkoitettu joka pissistytölle.

Itse naureskelen joka kerta, kun feikkeihin törmään. Muutama tytsä on mennyt hieman vaikean näköiseksi, kun ovat tajunneet mille virnistelen...On todella valitettavaa, että feikeillä on romutettu arvokasta brandia. Vuittonilta tosin löytyy paljon muutakin kuin sitä perinteistä ja paljon kopioitua Monogrammia - itse tykkään nahkaisista Vuittoneista.Helppo vinkki useimpien Multicolore feikkien tunnistamiseen: LV-kuvio ja sen yläoikealla oleva kukkakuvio eivät saa olla samanväriset. Jos kuviot ovat samanväriset, niin laukku on varmasti väärennetty.


mmaaltonen 07.06.2006 02:04

Täysin samaa mieltä!!;D ne tytöt on oikeesti niin huvittavia!!XD ja sit ne yrittää olla niin olevinaa....... jopa silloinkin kun logo ei ole lähellekkään aidon näköistä..... ja kyl ne piratit tunnistaa aika nopeesti, siitä halvasta keinonahasta ja surkeesta työnlaadusta!!

Fashion Man!! 08.06.2006 16:57

Vinkkinä antaisin: Säästäkää ja ostakaa aito!! sillon voi jo sanoa omistavansa vuittonin;D

Fashion Man!! 08.06.2006 16:57

Hah! Feikkiä kantavat pissikset (huom, näitä on sitten myös poikia!) ovat juuri kiva pikku piikki itsetietoisen ja pöyhkeän porvarin lihassa :DVuittonit oli ehkä chuuleja joskus 1800-luvulla, mun silmään se monogrammi varsinkin näyttää - tylsältä.


tintin 08.06.2006 23:23

Tuskinpa se aito Vuitton koskaan menee pois muodista. Itsekään en tosin pahemmin tuosta Monogram-kuviosta välitä, mutta makunsa kullakin.Ja sanoisin, ettei se feikkiä kantava pissis ole piikki yhdenkään porvarin lihassa. Feikit tuottavat ongelmia ainoastaan brandin oikealle omistajalle. Tämä johtuu siitä, että alkuperäiseen kohderyhmään kuuluvä "päyhkeä porvari" ei halua samaistua feikkejä kantaviin pissiksiin, ja siksi valitsee laukukseen jonkin muun kuin Vuittonin.


miksa82 09.06.2006 16:17

Oi miten kovin ikävää ;)

tintin 09.06.2006 21:16

lol

Kovin aikuismaista käytöstä täältä löytyykin.

Mutta eipä tätä tarvitse niiin tosissaan ottaakaan =)


miksa82 09.06.2006 23:46

Eipä tarvitsekaan.Mä vaan satun ajattelemaan niin, tai siis mua ei vähääkään liikuta, jos joku Vuitton merkkinä menettää mainettaan pissisten kantamien piraattien takia.Ja lisättäköön vielä, että minä en siinä mielessä hyväksy piraatteja, koska ne usein tehdään vielä huonommissa oloissa kuin merkkitavarat; niissä kaikkein surkeimmissa hikipajoissa (mm. siitä syystä, että ne tosiaan ovat laittomia).


tintin 10.06.2006 13:10

minuakaan ei haittaa jos pissikset kantaa vuttoneita. eipa ole tuo merkki muutenkaan mieleeni. vutton ei ole mielestani muotia. tai oli ehka noin 3 vuotta sitten kun idiotti jessica simpson teki siita "hitin". monogrammi laukut ovat mauttomia ja vuttonin vaatteet aika hirveita vaikka marc jacobs niille jotain joskus suunnittelikin..

miss6o 13.06.2006 21:50

miss60 ei taida Vuittonista tietää oikein mitään =)Marc Jacobs on yhä edelleen Louis Vuittonin taiteellinen johtaja ja pääsunnittelija. Että silleen...

Merkkinä Marc Jacobs kuuluu samaan konserniin LV:n kanssa.Ja jos muodissa olemisella tarkoitat trendipelleyttä, niin sitä ei yksikään luksusmerkki toivo - ei Vuittonkaan. Vuittonin valikoimaan kuuluu paljon muutakin kuin monogram-kuvioita...Mutta tekstistä päätellen miss60 ei ole luksuksesta kiinnostunut, vaan juoksee trendien perässä, vai?


miksa82 14.06.2006 00:37

Trendien perässä juokseminen ja luksus eivät sulje toisiaan pois.Mutta mä kylläkin voin ihan suoraan sanoa, ettei muas kiinnosta luksus siinä mielessä, kuin mitä se yleensä käsitetään; kalliina tavaroina. Mulle luksusta on hyvä latte aamupalalla, kesäillat saaristossa, keikat Tavastialla ja muualla jne.


tintin 14.06.2006 13:15

Marc Jacobs on mielestäni saanut paljon aikaan Vuittonilla, koko talon imago on nuorentunut kovasti. Ihastuin viimeksi Denim-linjan vihreään Baggy PM:ään, sellainen vain oli saatava. Mielestäni todella suloinen laukku. Ensimmäinen Vuittonini oli viime kevään Monogram Cerices pouchette. Sekin mielestäni söpö, ja ennen kaikkea ajaton.Myönnän, taidan olla niin hullu, tyhmä ja mauton, että omistan 3 aitoa Vuittonia, joihin olen itse tienaamiani varoja tuhlannut. Toiset säästävät aurinkomatkaan, minä designer-laukkuihin (ja hankin rusketukseni takapihalla :)) Täysin arvostuskysymys.Kaikkia eivät Vuittonia siedä, ja heillä on oikeus mielipiteeseensä. Mutta jos ihminen ei arvosta laukkua tarpeeksi maksaakseen siitä, miksi teeskennellä moista feikillä?


nita 15.06.2006 21:54

okei, no en ole seurannut suoraan sanoen kyseisen firman viimeisimpia kaanteita koska mielestani vuittonin tuotteet ovat mauttomia ja tylsia.

toisaalta kuulin jostakin, etta herra jacobs ei itse suunnittele vuittonille vaan hanella on joku designer tiimi joka sen tekee.. en ole satavarma tasta tiedosta, mutta jos on totta niin huh huh. ainaskin miesten vaatteiden osalta asia on nain...

miss6o 30.06.2006 01:15

tarkoitin siis, etta suunnittelevat hanen nimissaan.. toki han siunauksensa antaa kaikille luomuksille.

miss6o 30.06.2006 01:16

osittain seuraan trendeja, mutta jos jokin "trendi" tulee yhta suosituksi kuin vuittonit, sanon aika lailla ei kiitos ja nakemiin. toinen syy miksi en ostaisi vuittoneita on se, etta en pida heidan tuotteistaan. tylsia. maksan kylla luksuksesta jos se miellyttaa silmaa. kuten minun uusi dior hommen nuottitoppi jota olen halunnut jo kauan ja nyt sain. :)

miss6o 30.06.2006 01:19

"--herra jacobs ei itse suunnittele vuittonille vaan hanella on joku designer tiimi joka sen tekee.. en ole satavarma tasta tiedosta, mutta jos on totta niin huh huh--"Tiedoksi vaan, että näin toimitaan oikeastaan kaikissa muotitaloissa. Tiimi suunnittelijoita tekee ehdotuksia, jotka hyväksytetään artistic directorilla (esim. Jacobs Vuittonilla), joka sitten tekee muutoksia tai hylkää suunnitelman kokonaan. Mutta artistic directorilla on aina viimeinen sana ja kaikki suunnitelmat kulkevat hänen kauttaan. Näin toimitaan Pradalla, Guccilla, Vuittonilla, Versacella, you name it...Vai luuliko joku, että Karl Lagerfeld yksin suunnittelee neljä mallistoa Chanelille, Fendin mallistot ja oman merkkinsä?HAH, herätkää tähän päivään. Ei kukaan ole niin tuottoisa, että pystyisi suunnittelemaan yksin ne sadat ja taas sadat vaatteet ja asusteet, jotka iso muotitalo vuodessa tarvitsee.


miksa82 30.06.2006 20:24

Niin, ja kyllä siellä Diorillakin on Gallianon takana valtava suunnittelijatiimi :)

Ei varmasti ole Gallianon kynästä miss60:n vaatteet lähtöisin - ei ainakaan, jos kyseessä on Dior Homme. Mutta tällähän ei ole mitään väliä, jos itseään miellyttää. Suunnittelija ei pitäisi olla se tärkein asia vaatetta valittaessa.Ja Dior on osa Möet Hennessy Louis Vuitton konsernia... xD


miksa82 30.06.2006 20:33

tarkistin juuri yhdelta muotifoorumilta, etta jacobs ei ole miesten malliston takana, silla hanella ei ole ylipaatansa kiinnostusta miesten vaatteisiin. nain on myos marc jacobsin oman merkin kanssa..

dior homme on hedi slimanen kasialaa ja han suunnittelee suurimman osan vaatteista itse (valikoima ei olekaan kovin laaja), mutta myos han kayttaa osaksi apuna nuoria suunnittelijoita. ja kuten sanoit, nain tekevat monet muotitalot.

tiedan kylla, etta dior kuuluu samaan konserniin, mutta se ei tarkoita sita, etta kaikki tuon konsernin merkit olisivat yksi ja sama asia tyyliltaan. pidan dior hommesta, mutta en vuittonin vaatteista. se taas on taysin makuasia...


miss6o 01.07.2006 06:00

lahinna olen kyllastynyt monogrammilaukkuihin koska niista tuli "trendijuttu"... tanaankin taas nain yhden hirvittavan feikin.

matkalaukuksi voisin ehka ostaa monogrammilla varustetun vuittonin, mutta vain sen kestavyyden, en ulkonaon takia.


miss6o 01.07.2006 06:03

En minäkään monogram kuvion fani ole, mutta Vuittonilla on laaja valikoima, ja löytyy sieltä minuakin kiinnostavia tuotteita.

Matkalaukuksi valitsisin ennemmin damier kuvioisen laukun tai sitten jonkun nahkaisen, koska tuo monogram ei tosiaankaan iske. Toisaalta täytyy monogramissa jotain ihmisiä viehättävää olla, koska sitä on reilut sata vuotta valmistettu.Ja Vuitton konserniin tosiaan kuuluu iso joukko erilaisia merkkejä, joilla ei pahemmin ole tekemistä toisensa kanssa. Leikillä heitin kommenttini :)Itse pidän monista italialaisista merkeistä (Valentino, Fendi, Gucci, Prada...). Joidenkin mielestä ovat liian kaupallisia, mutta eipä toisten mielipiteistä tarvitse välittää, jos itse pitää. =)


miksa82 01.07.2006 17:47

jep, vuittonilta loytyy kylla muitakin kuoseja jotka on paljon kivempia kuin tuo monogrammi. nykyyan tuo aito monogrammi tuntuu olevan aika lailla statusasia, ainaskin taalla jenkeissa (aka "minulla on varaa tahan joten ostin sen ulkonaosta huolimatta. nain muut saavat tietaa, etta olen varakas"). tai sitten feikkilaukut pissistrendina; toinen juttu joka saa karvat kylla pystyyn. ja siis siksi olen kyllastynyt monogrammiin.vaatteet ovat toki laadukaita, mutta jotenkin ne eivat vaan iske. ehka minulla ei ole tarpeeksi ikaa siihen tyylin (olen 24)..tai sitten silmaa. heh :Dpidan itse myos italialaisista suunnittelijoista, mutta ranskalaisista iskee dior/dior homme ym. nuorehkot vaatteet. beligialaiset nuoret suunnittelijat ovat kanssa pop minun vaatekaapissani. :)miss6o 02.07.2006 22:00

heh laadusta tuli mieleeni.. kaveri osti vuittonin kaupasta miesten monogrammi olkalaukun.. sen sisusta repesi kevyessa kaytossa melkein heti.. laatua laatua.... :D

ei vaan, kai matia omenoita mahtuu joka koriin...


miss6o 02.07.2006 22:03

No se repeminen on voinut johtua vaikka mistä muusta kuin laadusta!! Esim: jos on kantannut tosi painavia kirjoja ym laukussaan!! Ja jos laukku keta hajosi "kevyessä" käytössä, niin kai hän käytti laukun vuittonilla korjattavana?? sehän kuuluu maksuttomana aitoihin uutena ostettuihin louis vuitton laukkuihin!! ja jos siis on rekisteröitynnyt asiakas!;D ja on totta että pääsehän joskus vahingossa myyntiin myös "huonoja" tuotteita!! esim. ostin äitilleni uuden kännykän joululahjaksi ja sitä ei oltu tiputeltu tai mitään oli viellä naarmutonkin ja siitä huolimatta meni rikki kaksiviikkoa joulun jälkeen!! että sellaista laatua!!

Fashion Man!! 02.07.2006 22:38

han ei kantanut mitaan painavaa siina.. vain lopakkoaan ja ipodia.

ja kavi korjauttamassa.. :) joten no hata.. mutta nakojaan naita sattuu luksustuotteidenkin kanssa. :D


miss6o 06.07.2006 00:18

Kyllä luksustuotteissakin on aina susikappaleita. Jouduin aikanaan vaihtamaan Chloén laukkuni, koska edellisen kantokahvoissa oli nahan saumausaineesata jääneitä tahroja. Mutta minulla ei ole ikinä ollut mitään valittamista tuotteiden kestävyydestä.Itse en ihan "perus" monogram canvasia omista, mutta ilta/pikkulaukkuina on monogram cerises sekä valkoinen multicolore mini hl, jotka ovat mielestäni persoonallisempia. Denimissä on hauskoja ja käytännöllisiä kesälaukkuja. Niinkuin sanottu, makuasia pitääkö siitä vai ei. Ja yleensä ihmiset perustavat kuvansa laukuista ja niiden materiaaleista törkeisiin feikkeihin.By the way, Marc Jacobsin laukku/lompakkotyyleistä monet ovat todella käytännöllisiä. Olen käyttänyt Marcin lompakkoa pari viime vuotta, on ollut kovassa käytössä ja malli on todettu käytännössä loistavasti toimivaksi. Ja on kestänyt hyvin!


nita 12.07.2006 22:16
Sinun täytyy kirjautua osallistuaksesi keskusteluun! Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, >>Rekisteröidy tästä

käyttäjätunnus

salasana


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset