Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Foorumit

Laktoositon jugurtti ja meikkivoide

Valio poisti valikoimastaan ehkä maailman parhaan jugurtin, laktoosittoman greippi-mansikka maun. Maitovammaisille mitä parhaiten sopivia laktoosittomia jugurtteja on vain 3:a makua (tavallisia sen sijaan miljoonaa eri makua ja aina tulee uusia...) ja sitten menevät poistamaan siitäkin vähästä sen parhaan... Nyt boikotoimaan kaikki laktoosivammaiset ja laittamaan palautetta http://www.valio.fi/channels/www/etusivu/kuluttajapalvelu.html . Valio jugurtit onneksi pysyvät edes saman näköisinä, mutta meikit näemmä muuttuvat tämän tuosta! Piti ostaa meikkivoidetta, enkä muistanut sen tutun oman merkin tarkkaa nimeä, ja pakkauksetkin olivat taas kerran muuttuneet (sekin muistiavun toivo meni), valitsin epäröimättä toisen tuotteen. Eikä meikeistä koskaan voi olla varma, onko se itselle sopiva tuote poistettu valikoimasta...

hemu 23.05.2006 10:19

EI KÄY! Greippi-mansikka oli just paras niistä jogurteista. Muut on ihan tylsiä makuja. Oli näköjään tullut uusi, litran purkki laktoositonta metsämansikka-jogurttia mutta uskoisin sen olevan ällömakeeta.. Ainakin joskus kun pystyin vielä normaaleita maitotuotteita syömään, en tykännyt siitä metsämansikkajogurtista. Pakko laittaa tulikiven katkuista palautetta. Ärsyttää lisäksi suunnattomasti, että mun kodin lähellä ei oo oikeastaan ku pieniä Alepoja.. On aina niin kiven takana, että saako tänään jogurttia tms. maitotuotetta ollenkaan - laktoosittomia ei yleensä ole ja hylakin harvassa! Ärsyttää ihan älyttömästi, käsittääkseni kun Suomessa laktoosi-intolerantikoita on rutkasti.Meikkituotteiden uusiutuminen on mun mielestä yleensä ihan kivaa kun tykkään juosta uutuuksien perässä, mutta ärsyttäähän se jos ei sitä oikeaa sävyä ja laatua löydäkään hyllystä seuraavalla kerralla kun ostaisi. Mä ostan meikkivoiteen aina Make Up Storelta ja ne ei onneksi ole uudistaneet tuotteitaan hetkeen! Tavaratalojen edullisimmissa sarjoissa kai on kilpailu niin kovaa, että samaa kamaa pitää myydä koko ajan eri purkissa... Ärsyttää tavallaan :)


hodari 23.05.2006 10:45

Valiota nyt kannattaa muutenkin boikotida kun myivät Valiojäätelön Nestlelle.Kokeilkaa täysin laktoosittomia soija- ja kaurajogurtteja. Ne on tosi hyviä ja lisäks terveellisiä. Tosin sokerittomana ei taida saada...


tintin 23.05.2006 14:56

Kiitti vinkistä! Tarkoitatko niitä Yosa merkkisiä? Olen muistaakseni kokeillut yhtä makua, mutta kyllä se maidon maku ikävä kyllä puuttuu ja ovat ehkä liian tymäkkää tavaraa... Vähän rennompaa, niin hyvä ois! :)

Sain muuten jo vastauksen valiolta, että nämä kuluttajien toiveet otetaan huomioon, joten sinne vaan lisää toiveita!


hemu 24.05.2006 15:44

Yosat.. Onhan ne hyviä, mutta mulle tulee niistä enemmän mieleen marjapuuro kuin jogurtti! Kuitenkin pidän maitotuotteista ja koen Yosat enemmänkin täydentäviksi kuin korvaaviksi tuotteiksi.Olisi muuten ihan todella mielenkiintoista tietää MIKSI useammista jogurteista ei tehdä hylaversioita. Onko se sitten kustannuskysymys, eikö esim. Valion vaniljajogurtti ole ihan saman hintaista kuin muut "normaalit" versiot? Muistaakseni on! En vaadi että kaikesta tehtäisiin hylaa tai laktoositonta, mutta suomalaisista usealla on maidon kanssa ongelmia joten luulisi niitä vaihtoehtojakin olevan. Kukaan kavereista ei ole valittanut kuin hylamaidon makeudesta, jogurtit, jädet yms. tuntuvat menevän siinä missä tavallisetkin. Olisi mukavaa, että olisi edes jotain vaihtoehtoja joskus.


hodari 24.05.2006 18:17

YOSA on kauravalmiste. Markkinoilla on myös esim. Alprosoja-merkkisiä soijajogurtteja, montaa makua, jotka ovat enemmän "maitotuotemaisia".

tintin 25.05.2006 15:28

OK Hemulit. Valio poisti itsensä muutenkin meidän suvun pöydiltä kun teki tuon idioottimaisen työpaikkakiusaamista ihannoivan jugurttimainoksen. Jos joku syö aitoa porkkanaa ennen kuin Teidän f. Valio jugurttianne, niin Hän se on oikea Winner! Älkää lannistuko oman tien kulkijat, vaikka jugurttiluuserit yrittävät kiusata porukalla ja kitkuttaa hampaitaan kulkemisesi tahdissa!

GPAPA 15.06.2006 02:20
Sinun täytyy kirjautua osallistuaksesi keskusteluun! Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, >>Rekisteröidy tästä

käyttäjätunnus

salasana


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset