Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Foorumit

Kun merkillä on oikeasti väliä

MOV.fi aiheuttaa valtavan pettymyksen. Kun kerrankin luulin, että joku yrittää Suomessa lanseerata jotain uutta (joka sinänsä ei edes ole enää uutta - paitsi täällä), niin eikös sekin onnistuta tyrimään tekemällä sivusto teineille. Ei siinä mitään vikaa ole, että teinit sivua käyttävät, mutta kuinka moni 15-vuotias oikeasti voi väittää tuntevansa (huippu)brändejä? Saati ostavansa niitä?On se kummaa, kun otetaan elitistinen näkemys, jossa sivuston kehittäjä - selvästikin asiasta tietämätön/piittaamaton - päättää mikä on muotia. Sama kyllä pätee monien muidenkin aihesivustojen kohdalla, mutta sehän ei tunnetusti ole tekosyy.Ensinnäkään mitään ei pitäisi tehdä, jos se ei kiinnosta. Jos brändit eivät kiinnosta Stockan/Union 5:n/tms kuvastoa pidemmälle, kannattaa skipata. Enemmän yritystä/osaamista jos olisi, oltaisiin saatu hieno suomenkielinen nettisivu, joka, jos ei nyt välttämättä kehittäisi yhteiskuntaa, ainakin antaisi keskustelukanavan eksponentiaalisesti laajentuvalle joukolle.Pahimmat puutteet allekirjoittaneen mielestä: 1) Comme des Garçons, jolla oli oma liikekin Helsingissä vielä jokin aika sitten. Eivätkö tekijät muka tienneet? 2) Gianfranco Ferré, sitähän saa Suomesta vieläkin! 3) Kello- & koruosasto? Jotain halpiskamaa löytyy kyllä, mutta Omegat, Breitlingit ja muut tunnistettavat kellobrändit loistavat poissaolollaan.Sen lisäksi esim. Ralph Lauren ja Tommy Hilfiger kummittelevat designer-osastolla. Anteeksi nyt vain, mutta em. merkit eivät sinne kuulu. Supernimille oma kategoriansa, ja muut muualle. Koko lista vaikuttaa pidemmän päälle vähän vasemmalla kädellä sutaistulta. Miksi lista, jos ei tee sitä kunnolla?On se kumma, kun on resurssit tehdä ammattimainen nettisivu, muttei viitseliäisyyttä tehdä sivustoa, joka tyydyttäisi edes satunnaista brändiostelijaa.


cliff 06.06.2006 15:32

Luulin itsekin löytäneeni todella mielenkiintoisen sivuston, mutta tuo brandilista on tosiaan todella ihmeellinen.

Mitä ihmettä J.Lindeberg puuhaa designer listalla?!!Lähetin jo asiasta palautteen sivuston ylläpitäjille, missä mainitsin noin 30 merkkiä, jotka designer listalle oikeasti kuuluvat. Voitteko kuvitella, että Chanel ja Valentino eivät olleet läsnä? Puhumattakaan lukemattomista muista.Ellei asiaan tule parannusta, tämä sivusto voi tosiaan jäädä teinien temmellyskentäksi.


miksa82 06.06.2006 21:21

Hah, teinien temmellyskenttä on ja sellaisena luultavasti myös pysyy.Mä löysin tän yhden kaverin kautta; se oli sattumalta löytänyt ja naureskeli tätä mulle. (Vielä enemmän naureskelisin tälle, jos tämä ei olisi tällainen.)Merkillä ei ole väliä.


tintin 06.06.2006 21:49

Hei,

Kiitos palautteestanne - on mukavaa, että olette löytäneet saitin ja kaiken lisäksi olette vielä innostuneita kehittämään sitä!Brandilistan merkit on sitä kehittämään lähdettäessä valittu tietoisesti siten, että ne olisivat saatavilla myös Suomesta. Toki listalta löytyy puutteita, mielipide-eroja sekä epäloogisuuksia, mutta päivitämme listaa jatkuvasti palautteenne perusteella sekä huomattujen puutteiden osalta. Esimerkiksi mainitsemanne Chanel löytyi kyllä aurinkolasien puolelta, sähköpostitse kaipailluista merkeistä useampia (Stella McCartney, Dior jne.) löytyivät muiden osastojen puolelta.Koska näyttää siltä, että myös huippudesignerien linkeille on tilausta, päivitimme brandilistaa myös näiltä osin. Merkithän eivät maailmasta lopu ja muodit vaihtuvat kausittain. Tämän vuoksi brandilistammekaan ei toivottavasti koskaan "valmistu" vaan päivittyy jatkuvasti.Hyvää kesän ja lomien odottelua kaikille, laittakaa ihmeessä jatkossakin palautetta brandilistasta ja muustakin osoitteeseen palaute@mov.fi !


MOV.fi 07.06.2006 13:32

Muodin osalta designer lista näyttää jo paremmalta - noin nopeasti vilkaistuna. Merkkejä tosiaan tulee ja menee, ja listaa saa varmasti päivitellä. Sitä paitsi monista nettikaupoista saa designermerkkejä jo Suomeenkin toimitettuna, joten kyllä kaikki merkit silläkin perusteella listoille sopivat.Kiitos muutenkin palautteesta ;)Mutta jos hermes on listassa kirjoitettu hermès, niin eikös chloe pitäisi olla chloé? :)


miksa82 07.06.2006 23:14

Hienoa, että korjaus - ja vielä näinkin laaja - saatiin niin nopeasti kuin saatiin. Ok, listan ensimmäinen versio oli vähän kiireessä sutaistu, mutta jälkimmäinen osoittaa kaksikin erittäin hyvää asiaa. Ensinnäkin sivustosta halutaan tehdä laadukas. Hyvä sinänsä, mutta toinen on vieläkin tärkeämpi: homma halutaan tehdä käyttäjien ehdoilla. Harvinaista, mutta sitäkin hienompaa!

cliff 08.06.2006 09:31

Tutkiskeltuani hieman lisää tuota listaa, niin muutama aivan ehdoton huippu puuttuu designerlistalta vieläkin.

Ensinnäkin se Valentino!

Ja kaiketi (yök) John Galliano sinne kuuluu.

Myös Karl Lagerfeld pitäisi listalla olla - onhan hänellä oma mallisto Chanelin ja Fendin lisäksi.


miksa82 08.06.2006 16:36

Hahah! En pysty käsittämään, miten olen pystynyt jättämään Valentinon pois useista muistutuksista huolimatta. My bad, lista korjattu :)

MOV.fi 09.06.2006 13:51

Emilio Pucci olisi myös kiva lisä designer listaan;D

Fashion Man!! 11.06.2006 18:01

www.thefashionspot.com on parempi kuin tama saitti, mutta kiva etta parannuksia on saatu aikaan. toivottavasti teinit pysyisivat ulkopuolella. sori.

miss6o 02.07.2006 22:07

En ehkä ole perillä kaikista brandeista, mutta olen kiinnostunut muodista ja erilaisista trendeistä (brandeistä puhumattakaan) ja mielestäni on typerää blokata teinit pois Movista, sillä mistä muualtakaan kaltaiseni 15-vuotiaat typerät teinikanat niistä saisi lisää tietoa? En tiedä teistä mutta itselläni on sellainen fiilis että brandeistä kiinnostutaan nuorina eikä vasta 30-vuotiaina kun ensimmäiset ikäkriisit tekevät tuloaan..

`` Ei siinä mitään vikaa ole, että teinit sivua käyttävät, mutta kuinka moni 15-vuotias oikeasti voi väittää tuntevansa (huippu)brändejä? Saati ostavansa niitä?´´ Voin vaikka vannoa ettei niillä kakskymppisilläkään ole varaa pahemmin varaa huippubrandeihin, vai onko?

Teidän ei tarvitse pelätä että mov täyttyy jatkossa teineistä sillä itse onnistuin rekisteröitymään tänne vasta kun vaihdoin syntymävuoteni sillä mitä me 91:set mistään tietäisimme? Arvatkaa onko ketuttanut odotella kuukausia aktivointikoodia jonka olisi pitänyt saapua sähköpostitse? Onneksi nyt huomaan että Mov onkin aikas tyhjänpäiväinen asia, kun tätä kerran päivitetäänkin ehkä 4 kertaa vuodessa?


F 30.07.2007 20:44

Hmm.. Teidän on tiedettävä: mistä Helsingissä voin ostaa J. Lindebergin kenkiä?

tallu 14.11.2007 20:15
Sinun täytyy kirjautua osallistuaksesi keskusteluun! Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, >>Rekisteröidy tästä

käyttäjätunnus

salasana


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset