Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

MOV Travel - Matkakeskustelut
<< Kaikki viestit

Thaimaahan!!

Moi, onks täällä ketään joka olisi käynyt Thaimaassa? Mua jotenkin kiehtoo koko maa aivan älyttömästi. Ihan älyttömän upeita maisemia, aurinko paistaa ja vesi on kirkasta. Taitaa olla varsinainen paratiisi! Missä päin olette vierailleet ja mitä tykkäsitte?

maq 21.04.2006 15:37

Mä oon käynyt Phuketissa ja Koh Samuilla. Phuket on vähän turistirysä, mutta kiva ja rauhallisin sellainen. Muuten tosi kiva paikka, mutta tuntuu välillä siltä että kuulee enemmän muita kieliä kuin paikallista! Koh Samui taas on pienen pieni saari, aivan täydellisen kaunis sellainen. Meidän porukka tosin tykkää kierrellä myös kaupungilla, katsella kauppoja ja käydä syömässä, ja tollaiseen tuo Koh Samui on vähän liian pieni paikka. Ruoka Thaimaassa on täydellistä ja säätkin suosivat.. välillä on jo vähän liiankin kuuma!

tunnak 21.04.2006 18:47

Miten toi paikallinen hintataso? Rantojen ihanuudesta jo tiedänkin ja ihmiset ovat kuulemma äärettömän ystävällisiä. Matkat sinne maksaa tietysti jonkun verran, mutta mulla on käsitys että paikan päällä elää kyllä halvalla.

maq 23.04.2006 22:58

Joo, oikeessa olet. Siellä syö alkuruuat, pääruuan ja jälkkärit juomineen noin kymmenellä eurolla! Kaupoissa pitää tosiaan osata tinkiä, kauppias saataa pyytää aluksi 1200 patia mutta kun hetken tingit, hinta onkin 300 patia. Sinnikkyyttä siis tarvitaan... Oli muuten hienoa, nähtiin norsuja ja pääsin syöttämäänkin niitä :)

tunnak 24.04.2006 01:22

Itse olen käynyt Cha-amissa, Hua Hinissä ja Bangkokissa. Cha-am oli upea rantakohde, tosin menoa ja meininkiä hintsunlaisesti, hua hin siinä suhteessa parempi. Bangkok oli taas täynnä hulinaa ja katseltavaa :) Halpaa oli!!

Annu 10.07.2006 22:58

Cha-am oli tosi siisi johtuu kai Kuningaan kesäasunnon sijainnin johdosta.edullisia ostospaikkoja,ruoka makso 6e isoine Singha oluineen otti mitä halusi.muista maistaa Tom Yam keittoa kirkkaalla liemellä kanalla tai ravuilla Hot spicynä jäin itse siihen koukkuun muista riisit.me oltiin vuokralla Suomalaisen Condossa 1kk makso300e ja oli viimesen päälle paikka.

eino1 23.12.2006 18:35

Muutaman kerran tullu käytyä phuket,koh-samui.pattay,bangok joka kerta tietysti aivan turistin sekä seksin pilaamia paikkoja.iskä kävelee ja hierututtaa itseään n.ranta täynnä pikku tytöllä ei jaksa katella touhua loma pilalla.viime reissu Cha-Amissa joka on paljon Bangokilaisten lomapaikka nykyään Norjalaiset myös löytäneet on aivan eri luokan paikka menemme sinne uudestaan 3kk.

eino1 23.12.2006 18:43  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset