Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

MOV Travel - Matkakeskustelut
<< Kaikki viestit

Tahdon Japaniin!

Hei, nyt on matkakuume iskenyt. Mun on vaan pakko päästä Japaniin! Kiehtoo ihan älyttömästi koko maa. Ehkä aloittaisin Japanin valloituksen kuitenkin vaan noin viikon Tokion matkalla. Pitää vaan yrittää saada kesäksi kunnolla duunia ja laittaa rahaa säästöön, tavoitteena olisi päästä reissuun loppukesästä. Onko kellään mitään kokemuksia maasta? Kukaan mun tutuista ei ole käynyt lähelläkään...

hemu 22.04.2006 10:55

Mä olin Japanissa, Tokiossa kaks viikkoa (kaverin luona) joulukuussa 2002. Aika älytön kaupunki, tuntuu että siellä oli ainakin miljoona kaupunginosaa ;) Vähän mua ahdisti se ihmismäärä. Oli ahdistavaa kun lähdettiin kaverin kanssa kaupungille niin sai tosissaan roikkua kädessä kiinni ettei hukkaa toista! Hauskoja oli sellaiset karaokekopit joita voi varata kavereiden kans ja mennä sinne laulamaan ja viettämään iltaa. Outoa näin suomalaiselle oli se, että siellä poltetaan tupakkaa ihan joka paikassa, pikaruokapaikoissakin. Kadut on täynnä automaatteja, joista voi ostaa melkein mitä vaan.

tunnak 22.04.2006 16:33

Miten toi hintataso? Mulla on se käsitys että siellä on älyttömästi kauppoja joista saa vaikka mitä siistiä, mutta et hinnat olis kans aika korkeita?

hemu 23.04.2006 15:06

Joo, sieltä tosiaan löytyy kahdeksankerroksisia levykauppoja ja esimerkiksi Gapilla on ihan omia, suuria taloja. Vastapainona on taas pienenpieniä kauppoja, joista saa vaikka mitä. Valikoima on laaja ja se näkyy kyllä jengin pukeutumisessa. Mun reissusta nyt on jo tovi aikaa, mutta muistelen että levyt maksoi jopa enemmän kuin Suomessa. Ehkä osa vaatteistakin vähän enemmän, mutta onpahan ainakin erilaisia kuin kavereilla kotona... :)

tunnak 25.04.2006 14:15  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset