Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

MOV Travel - Diners Club Persona

Oma kuva – oma maksukortti


Tervetuloa suunnittelemaan itsellesi ainutlaatuinen Diners Club Persona -maksukortti. Nyt Sinä päätät, miltä korttisi näyttää!

Minkä näköisen kortin Sinä haluaisit?

Diners Club Persona on täysin uudenlainen maksukortti, johon voit valita minkä tahansa omista digikuvistasi Diners Club -korttisi kuva-aiheeksi. Kortin suunnittelu käy helposti ja nopeasti alusta loppuun netissä. Sommittele vain kuvasi korttiin, täytä >> hakemus Diners Clubin verkkosivuilla ja muutaman viikon kuluttua saat valmiin korttisi ja tunnuslukusi (PIN-koodisi) postissa kotiisi. Verkkopankkisi tunnukset (Nordean, Sampo-pankin ja Aktian verkkopankit) toimivat tunnisteenasi, Sinun ei siis tarvitse lähettää mitään postitse. Jos et ole verkkopankin käyttäjä, voit tulostaa ja allekirjoittaa hakemuksen, sekä lähettää sen meille postissa tai faxilla.

Ensimmäinen vuosi 0€

Saat siis uniikin maksukortin ja lisäksi kaikki Diners Clubin jäsenille varatut upeat edut. Tutustumistarjouksena voit kokeilla korttia ensimmäiset 12 kk maksutta* (norm. 40 €/vuosi). Diners Club Persona -kortin kuvan vaihtaminen maksaa 5 €/vaihto, ensimmäinen kuva on ilmainen.

Ainutlaatuiset Diners Club –edut

Diners Club Persona tarjoaa kortinhaltijalleen enemmän: enemmän etuja, enemmän palkintoja ja enemmän tarjouksia! Diners Club -korttia käyttämällä ansaitset Club Rewards® -pisteitä, jotka oikeuttavat upeisiin palkintoihin. Jokainen euro kartuttaa pistetiliäsi yhdellä pisteellä ja jo 1000 pisteellä ja rahalla voit valita itsellesi palkinnon. Jäsenenä nautit myös lukuisista tarjouksista, joilla voit säästää selvää rahaa kaupoissa, ravintoloissa, matkoilla ja tapahtumissa.

*) Tarjous koskee uusia Diners Club -jäseniä.

>>Täytä hakemus  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset