Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Foorumit

Milanossa shoppailu

Onko matkailukokemuksia Milanosta? Onko epätoivoista lähteä siellä vaateostoksille, jos haluaa löytää peruskäytännöllistä päälle pantavaa?

hemu 05.06.2006 21:39

Milanosta löytyy tonneittain kiinnostavia vaatteita! Jokaisella huippumerkillä on siellä oma liike, ja jokaisesta löytyy normaaleja perusvaatteita, jos lompakko vaan kestää luksusta. Jos halpoja hintoja kaipailee, ei Milano todellakaan ole oikea kohde.

miksa82 06.06.2006 21:36

itse seikkailin viikon milanossa ja jumituin parille kadulle joissa oli kaikki perus kaupat. olihan nekin hyviä ja kyllä sieltä tavaraa tuli mukaan, mutta jälkeenpäin harmitti kun en saanut mitään erikoisempaa kotiin tuotavaksi. käy siis muuallakin kuin ydin keskustassa.. kysy vaikka paikallisilta jos ne tietäis..

sini 20.06.2006 14:23

Kiitos vinkeistä! Kävin sitten Milanossa! Ensimmäinen päivä meni ilman turistikarttaa siihen, että kiersin kaukana keskustasta olevia vaateliikkeitä ja aikani meni siihen että joka putiikissa (ihan tavallisen vaateliikkeen näköisiä!) sanottiin ettei voi ostaa vain yhtä kappaletta yhtä vaatetta. Onnistuin siis eksymään jonkinlaiselle outlet alueelle, jossa myytiin vain jälleenmyyjille.Yhdessä liiikkeessä kysyin miksei voi ostaa vain yhtä vaatetta, niin siellä kerrottiin huonolla englannilla, että "meillä ei ole edes sovituskoppia, joten ei ole takuuta, sopiiko vaate sinulle, emmekä muuten myy yksittäiskappaleita". Olin kyllä aika ällikällä lyöty, mutta annettakoon anteeksi, olihan se sentäs MILANO!Turistikeskustassa Duomo-katedraalin ympärillä oli kyllä Vuittonit ja Pradat yms. kalliit liikkeet ihan normaaleja. Tosin hain jotain muuta kun valtavirtaa. Kengäthän Milanosta on jokaisen pakko ostaa. Löysinpä kivoja korujakin! :) Ja jäätelöä must muistettava maistaa!


hemu 28.06.2006 10:11

Milanosta löytää ihania vaatteita ja kenkiä :)

Katriz 29.09.2006 15:42
Sinun täytyy kirjautua osallistuaksesi keskusteluun! Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, >>Rekisteröidy tästä

käyttäjätunnus

salasana


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset