Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasanaKaupunki: Reykjavik
Maa: Islanti
Nimi: Sanna
Ikä: 22
Kansalaisuus: Suomalainen
Suhde kaupunkiin: Opiskelija

Miksi juuri tämä kaupunki on sinun kaupunkisi?

Vietin Reykjavikissa puoli vuotta vaihto-oppilaana. Rakastuin kyseiseen pieneen pääkaupunkiin sen monipuolisuuden vuoksi. Keskustan pienet peltiset, kirjavat talot ovat täynnä villejä putiikkeja ja outoja baareja sekä kahviloita. Ihmiset ovat ystävällisiä, eikä kaupungissa ole koskaan tylsää. Islantilaiset nuoret ovat todella tyylikkäitä omalla, mielenkiintoisella islantilaisella tavallaan. Maan vaihtelevat ja usein huonot säät eivät estä heitä pukeutumasta pikkumekkoihin ja korkkareihin, asun kanssa laitetaan pipo ja tekoturkistakki lämmikkeeksi.

ReykjavikKenelle suosittelet kaupunkia ja miksi?

Uskon, että Reykjavikista pitäisivät nuoret ihmiset, jotka ovat ennakkoluulottomia eikä heille tärkeintä lomallaan ole hyvät säät ja halvat juomat. Taiteista kiinnostuneille Reykjavikissa on mielestäni paljon nähtävää.


Kerro matkavinkki.

Reykjavik - KeikkaReykjavikin keskusta mahtuu oikeastaan yhdelle kadulle: Laugavegi. Älä hämäänny, kartassa katu on pitkä, mutta suurin osa siitä on kulkuväylää lähiöistä keskustaan. Varsinainen Laugavegi on pieni kadunpätkä, joka kulkee keskustan läpi ja jonka varrelta löytää parhaat ravintolat ja oudoimmat kaupat. Turistikohteista ihanin on Blue Lagoon, (Keflavikin lentokentän lähellä, bussikuljetus keskustasta) ”kuuma lähde” jonka supersuolaisessa vedessä voit kellua ja katsella talvisena iltana tähtiä.
Ystävän kanssa nautit päivän keiton koverretusta leivästä tarjoiltuna viihtyisässä Svarta Kaffið -kahvilassa, Laugavegi 54.

Julkaistu 3.8.2006
Kaupunki:
Reykjavik

Maa:
Islanti

Nimi:
Sanna

Ikä:
22

Kansalaisuus:
Suomalainen

Suhde kaupunkiin:
Opiskelija


  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset